Tietosuojaseloste

Tietosuoja- ja reksiteriselosteen ylläpitäjä

Tämä on tietosuoja- ja rekisteriseloste, jota ylläpitää Hiirolan Juhlapalvelut.

Yhteystiedot:
Nimi: Hiirolan Juhlapalvelut
Y-tunnus: 2934299-5
Email: pesoset(at)hiirolanjuhlapalvelut.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Keräämme ja käisttelemme henkilötietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yrityksen nimi ja y-tunnus sekä muita antamiasi tietoja. Nämä tiedot kerätään pääasiassa sinun oman ilmoituksen mukaisesti ottaessasi yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Tiedot tallennetaan tietokantaan sekä sähköpostiin yhteydenoton käsittelemiseksi.

Tietojen käsittelyperusteena on asiakassuhteen ja sopimuksen täytäntöönpano sekä asiakassuhteen hoito ja markkinoinnin osalta oikeutettu etu.

Verkkosivuilla vierailusta seuraamme myös evästeitä, joiden avulla paranamme sivuston toimintaa tarjotaksemme parempaa sisältöä sekä sivustolla että sosaalisessa mediassa. Käytämme evästeitä myös jälleenmarkkinointiin, josta syystä saatat nähdä mainioksiamme sosiaalisessa meidiassa, jotka on kohdenettu sinulle sivustovierailusi perusteella.

Voimme myös hankkia tietoja julkisista lähteistä tai ostamalla rekisterin kolmansilta osapuolilta markkinointitarkoituksiin.

Sivustolle jätetyt kommenteista keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot tunnistaaksemme helpommin roskaviestit ja parantaaksemme moderointia.

Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Tietojen siirto EU- ja ETA-maiden ulkopuolelle

Henkilötietojesi käsittelyssä saatetaan käyttää palveluntarjoajia, jotka sijaistevat EU/ETA-alueen ulkopuolella ja joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi. Näissä tapauksissa henkilötietoja käsitellään aina lainsäädännön mukaisesti ja pidämme huolen tietojen siirron asian- ja lainmukaisesta toteutuksesta. Näissä tapauksissa jokin seuraavista alla mainituista lainmukaisista perusteita on täyttynyt.

  1. Vastaanottajamaan riittävä tietosuojantaso on varmistettu Euroopan komission päätöksellä
  2. Henkilötietojesi siirtämiseksi olemme toteuttaneet Euroopan komission vaatimilla asianmukaisilla suojatoimilla ja käyttämällä komission hyväksymiä tietosuojaa koskevia vakiolausekkeitta, joista sinulla on oikeus saada kopiot olemalla meihin yhteydessä.
  3. EU-/ETA-alueen ulkopuolelle siirtämisessä on olemassa lainmukainen peruste, joka on Euroopan komission hyväksymä, tai olet antanut suostumuksen tietojesi siirtoon.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi ja miten suojaamme ne

Tietosi ovat suojattu lain vaatimin tavoin eikä tietoihisi ole muilla pääsyä.

Säilytämme tietojasi, kunnes niiden säilytykseen ei ole lain edellyttämiä perusteita. Ne tiedot, joita muiden lakien osalta vaaditaan säilytettävän, säilytetään lain vaatiman määräajan, jonka jälkeen tiedot hävitetään asianmukaisesti.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Sinulla on oikeus pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa tai tietojen korjausta niiltä osin, kun tiedot ovat virheelliset. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Tietojenpoistopyynnöt tai korjauspyynnöt tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen pesoset@hiirolanjuhlapalvelut.fi